Oktoberfest

Oktoberfest voor Hospice Noetsele


De Lionsclub Hellendoorn heeft voor de 5e keer een Oktoberfest georganiseerd. Ruim 250 bezoekers, uitgedost in Lederhosen en Dirndls, waren te gast bij De Kroon in Hellendoorn. Onder het genot van een ‘drankje en een hapje’ hebben zij kunnen genieten van acts als Danny Christiaan, Die Tolle Leute en DJ Hanky Panky.

Het totale netto-resultaat van dit zeer succesvolle evenement bedraagt, na vijf jaar organiseren.
€ 60.000,-, oftewel € 12.000,-- per jaar.

Voor aanvang van het feest overhandigde onze president de cheque met de opbrengst van dit jaar aan Hospice Noetsele. Het Hospice is een zelfstandige woonvoorziening, waar verzorging en verpleging geboden wordt aan mensen die in een palliatieve/terminale fase van hun leven zijn. Doelstelling van Hospice Noetsele is deze laatste levensfase van hun cliënt zo draaglijk mogelijk te maken in een huiselijke en gastvrije omgeving.

Na enige formaliteiten en het officiële startsein van de president, barstte het feest direct daverend los. Een hele avond “total verrückt” doen was even de normaalste zaak van de wereld. Het elegant en charmant aangereikte bier vloeide rijkelijk en tussendoor kon men genieten van lekkere broodjes braadworst, hamburgers en zuurkool.

De muzikale acts werden luidkeels ondersteund en zorgden ervoor dat er op iedere mogelijke plek gedanst werd. Naast de dansvloer waren ook de banken en tafels uitstekend geschikt om de voetjes van de vloer te krijgen. Kortom wederom een zeer geslaagd feest. Wij kijken nu al uit naar de 6e editie. Hopelijk bent u dan ook van de partij.

“Lionsclub Hellendoorn - We Serve, op z'n Heldern's„